Ének-zene könyvjelző

1 500 Ft

Az ének-zene könyvjelző önmagában is nagyszerű ajándék, de tökéletes kiegészítő könyv mellé is, minden Könyvmoly örömére! Az éneket, zenét kedvelőknek, énekeseknek, kórustagoknak, zeneiskolásoknak, tanárnak, diáknak vagy csak zenerajongónak is egyaránt kedves ajándék, akár énekkönyvbe, kottatartóba vagy operakalaúzba kerül!

Az ének-zene könyvjelző szára tibeti ezüstből (40% ezüst) készült, a függőrészt fekete-fehér/pink-fekete tekla gyöngyök alkotják, a violinkulcsot vagy hangjegyet formázó függődísz szintén tibeti ezüstből (40% ezüst) készült.

Amennyiben a kórus saját színeit szeretnétek megjeleníteni a könyvjelzőn, érdeklődjetek e-mailben, milyen lehetőségek vannak, remélhetőleg találunk megoldást!

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , , , , , , ,

Leírás

Az ének-zene könyvjelző – mint a Zsuzsu Ékszer Webáruházban minden könyvjelző 100 %-os Könyvmoly Mosoly Garanciával rendelkezik!

Tisztítási javaslat: Óvjuk a szennyeződéstől! Szennyeződés esetén langyos, szappanos víz és egy puha kendő segítségével törölgessük tisztára, majd egy papírtörlővel vagy törölközővel teljesen töröljük szárazra.

“Párisba tegnap beszökött az Ősz
Szent Mihály útján suhant nesztelen
Kánikulában, halk lombok alatt
S találkozott velem.”
(Ady Endre)

Ha az angyalok is érdeklik, ITT megnézheti őket!

Ha szeretne tündérekkel kapcsolatos idézetet olvasni ITT megteheti.

További információk

Szín

fekete-fehér, fekete-pink

Dísz

violinkulcs, hangjegy

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ének-zene könyvjelző” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük