Angyal ásvány medál

500 Ft

Az angyalok Isten teremtményei. Az őrangyalok kiemelt feladatai közé tartozik a mindennapi életben az emberek, különösen a gyermekek védelme, segítése.

 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Angyal ásvány medál   Az angyalok Isten teremtményei. Az őrangyalok kiemelt feladatai közé tartozik a mindennapi életben az emberek, különösen a gyermekek védelme, segítése.

“Ha találkozol angyalokkal – sokan élnek közöttünk emberként -, onnan lehet felismerni őket, hogy fokozott felelősségtudattal élnek. Bármilyen hivatásuk lehet. Lehet anya, apa, asztalos, szobafestő, költő, muzsikus, vízvezeték-szerelő, mérnök, orvos, bőrdíszműves, vállalkozó, hajléktalan, sőt elvileg még politikus is (nincs átkozott szakma, csak méltatlan hozzáállás!) – szóval egy angyal onnan ismerhető meg, hogy felelősséget érez minden tettért.”

(Müller Péter)

Angyal ásvány medál használati utasítás:

  1. Ne viselje olyan helyzetben, amikor az ékszer beleakadhat valamibe, vagy elszakadhat, nyomódhat, deformálódhat, mert ez balesetveszélyes helyzetet idézhet elő.
  2. Ne viselje alvás közben.
  3. Fürdéshez, zuhanyozáshoz, úszáshoz vegye le a medálként használt terméket.
  4. Parfümöt ne fújjon, krémet ne kenjen közvetlenül a termékre, mert azzal a termék élettartamát rövidíti meg.
  5. A terméket óvni kell az erős fény és hőhatásoktól!

Tisztítási javaslat: Óvjuk a szennyeződéstől! Szennyeződés esetén langyos, szappanos víz és egy puha kendő segítségével törölgessük tisztára, majd egy papírtörlővel vagy törölközővel teljesen töröljük szárazra. Az akril virág, amely az angyal “szoknyáját” alkotja, a víz hatására átmenetileg elszíneződhet, ám teljes száradás után viszzaáll az eredeti szín.

Ha a tündérek is érdeklik, ITT megnézheti őket!

Ha szeretne angyalos idézetet olvasni ITT megteheti.

További információk

Ásvány

hegyikristály, roppantott hegyikristály

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angyal ásvány medál” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.