Angyal ásvány medál szoknyával

500 Ft

Az angyalok Isten teremtményei. Az őrangyalok kiemelt feladatai közé tartozik a mindennapi életben az emberek, különösen a gyermekek védelme, segítése.

 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Angyal ásvány medál szoknyával  Az angyalok Isten teremtményei. Az őrangyalok kiemelt feladatai közé tartozik a mindennapi életben az emberek, különösen a gyermekek védelme, segítése.

“Ha találkozol angyalokkal – sokan élnek közöttünk emberként -, onnan lehet felismerni őket, hogy fokozott felelősségtudattal élnek. Bármilyen hivatásuk lehet. Lehet anya, apa, asztalos, szobafestő, költő, muzsikus, vízvezeték-szerelő, mérnök, orvos, bőrdíszműves, vállalkozó, hajléktalan, sőt elvileg még politikus is (nincs átkozott szakma, csak méltatlan hozzáállás!) – szóval egy angyal onnan ismerhető meg, hogy felelősséget érez minden tettért.”

(Müller Péter)

Angyal ásvány medál szoknyával használati utasítás:

  1. Ne viselje olyan helyzetben, amikor az ékszer beleakadhat valamibe, vagy elszakadhat, nyomódhat, deformálódhat, mert ez balesetveszélyes helyzetet idézhet elő.
  2. Ne viselje alvás közben.
  3. Fürdéshez, zuhanyozáshoz, úszáshoz vegye le a medálként használt terméket.
  4. Parfümöt ne fújjon, krémet ne kenjen közvetlenül a termékre, mert azzal a termék élettartamát rövidíti meg.
  5. A terméket óvni kell az erős fény és hőhatásoktól!

Tisztítási javaslat: Óvjuk a szennyeződéstől! Szennyeződés esetén langyos, szappanos víz és egy puha kendő segítségével törölgessük tisztára, majd egy papírtörlővel vagy törölközővel teljesen töröljük szárazra. Az akril virág, amely az angyal “szoknyáját” alkotja, a víz hatására átmenetileg elszíneződhet, ám teljes száradás után viszzaáll az eredeti szín.

Ha a tündérek is érdeklik, ITT megnézheti őket!

Ha szeretne angyalos idézetet olvasni ITT megteheti.

További információk

Ásvány

hegyikristály, roppantott hegyikristály

Szoknya

rövid, hosszú

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Angyal ásvány medál szoknyával” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.