Karácsonyi pohárjelölő készlet

1 800 Ft

A karácsonyi pohárjelölő készlet 6 db pohárjelölő karikát tartalmaz, zöld és piros színekben pompázó cseh Preciosa kristályokkal és különböző borhoz kapcsolódó díszfűggőkkel.

Praktikus kis organza zsákocskában (fehér színben) szállítjuk, így remek kiegészítő ajándék lehet egy üveg bor mellé. Az átadás előtt organza zsákot akasszuk egyszerűen csak a borosüveg nyakára.

Karika átmérője: 25 mm

Bármilyen talpas pohárra (pl. boros, pezsgős, konyakos) rátehető.

Mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe nem tehető!

Elfogyott

Leírás

A karácsonyi pohárjelölő készlet 6 db pohárjelölő karikát tartalmaz, zöld és piros színekben pompázó cseh Preciosa kristályokkal és különböző, borhoz kapcsolódó díszfűggőkkel.

Karika átmérője: 25 mm

Bármilyen talpas pohárra (pl. boros, pezsgős, konyakos) rátehető.

A karácsonyi pohárjelölő készlet mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe nem tehető!

„A bor spirituális olajtartalmú ital. Minden borban kis angyal lakik, aki, ha az ember a bort megissza, nem hal meg, hanem az emberben lakó megszámlálhatatlanul sok kis tündér és angyal közé kerül. Amikor az ember iszik, az érkező kis géniuszt a már bent lévők énekszóval és virágesővel fogadják. A tündérke el van bűvölve és az örömtől majd meggyullad. Az emberben ez az örömláng árad el, és őt is elragadja. Ez ellen nem lehet védekezni. Ezért mondom, hogy egy pohár bor az ateizmus halálugrása.”

(Hamvas Béla)

Tisztítási javaslat: Óvjuk a szennyeződéstől! Szennyeződés esetén langyos, szappanos víz és egy puha kendő segítségével törölgessük tisztára, majd egy papírtörlővel vagy törölközővel teljesen töröljük szárazra.

Ha az angyalok is érdeklik, ITT megnézheti őket!

Ha szeretne tündérekkel kapcsolatos idézetet olvasni ITT megteheti.

További információk

Organza zsák

fehér, szőlő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Karácsonyi pohárjelölő készlet” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.