Ősz tündér ásvány könyvjelző

1 500 Ft

Az Ősz tündér könyvjelző önmagában is nagyszerű ajándék, de tökéletes kiegészítő könyv mellé is, minden Könyvmoly örömére!

Az Ősz tündér könyvjelző szára tibeti ezüstből (40% ezüst) készült, zöld-sárga-narancssárga cseh Preciosa kristálygyönggyel. A tündér feje ásványgyöngy, a szárnya tibeti ezüst (40% ezüst), a szoknyája akril virág.

Választható ásványok:

  • citrin – jelenleg nem választható
  • karneol
  • zöld aventurin – jelenleg nem választható

A könyvjelző bagoly vagy falevél dísszel is választható.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

Az Ősz tündér ásvány könyvjelző – mint a Zsuzsu Ékszer Webáruházban minden könyvjelző 100 %-os Könyvmoly Mosoly Garanciával rendelkezik!

Tisztítási javaslat: Óvjuk a szennyeződéstől! Szennyeződés esetén langyos, szappanos víz és egy puha kendő segítségével törölgessük tisztára, majd egy papírtörlővel vagy törölközővel teljesen töröljük szárazra. Az akril virág, amely az angyal “szoknyáját” alkotja, a víz hatására átmenetileg elszíneződhet, ám teljes száradás után viszzaáll az eredeti szín.

“Tündér nem csak a mesében él…
Sőt. Nem is ott él. Hanem a valóságban. Bár először talán észre sem veszed, hiszen nincs szárnya és varázspálcája, olyan, mint bárki más. Látszólag. Kora reggel álmosan ébred, munkába siet, végzi a feladatát, bevásárol, otthon mos, főz, takarít. Nem olyan, mint mesebeli társa. Mégis, Tündér. Aki nem szárnyakon röppen, és nem pálcával varázsol. Hanem valami mással. A szívével. Elvarázsol. Teljesen.
Mert Ő valóságos Tündér.”

(Csitáry-Hock Tamás)

Ha az angyalok is érdeklik, ITT megnézheti őket!

Ha szeretne tündérekkel kapcsolatos idézetet olvasni ITT megteheti.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Ásvány

karneol

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ősz tündér ásvány könyvjelző” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.