Szerelem angyal kristály könyvjelző – Swarovski szíves

2 500 Ft

A Szerelem angyal kristály könyvjelző Swarovski szíves önmagában is nagyszerű ajándék, de tökéletes kiegészítő könyv mellé is, minden Könyvmoly örömére!

A  Szerelem angyal kristály könyvjelző Swarovski szíves szára tibeti ezüstből (40% ezüst) készült, piros Preciosa kristálygyönggyel. A piros szív Swarovski kristály. A tündér feje és teste Preciosa kristálygyöngy, a szárnya tibeti ezüst (40% ezüst), a szoknyája akril virág.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

A Szerelem angyal kristály könyvjelző – Swarovski szíves – mint a Zsuzsu Ékszer Webáruházban minden könyvjelző 100 %-os Könyvmoly Mosoly Garanciával rendelkezik!

Tisztítási javaslat: Óvjuk a szennyeződéstől! Szennyeződés esetén langyos, szappanos víz és egy puha kendő segítségével törölgessük tisztára, majd egy papírtörlővel vagy törölközővel teljesen töröljük szárazra. Az akril virág, amely az angyal “szoknyáját” alkotja, a víz hatására átmenetileg elszíneződhet, ám teljes száradás után viszzaáll az eredeti szín.

“Tündér nem csak a mesében él…
Sőt. Nem is ott él. Hanem a valóságban. Bár először talán észre sem veszed, hiszen nincs szárnya és varázspálcája, olyan, mint bárki más. Látszólag. Kora reggel álmosan ébred, munkába siet, végzi a feladatát, bevásárol, otthon mos, főz, takarít. Nem olyan, mint mesebeli társa. Mégis, Tündér. Aki nem szárnyakon röppen, és nem pálcával varázsol. Hanem valami mással. A szívével. Elvarázsol. Teljesen.
Mert Ő valóságos Tündér.”

(Csitáry-Hock Tamás)

Ha az angyalok is érdeklik, ITT megnézheti őket!

Ha szeretne tündérekkel kapcsolatos idézetet olvasni ITT megteheti.

További információk

Szoknya:

Szoknya nélkül, Szoknyával, Fodros szoknyával

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szerelem angyal kristály könyvjelző – Swarovski szíves” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…