Tavasz tündér könyvjelző

1 500 Ft

A Tavasz tündér könyvjelző önmagában is nagyszerű ajándék, de tökéletes kiegészítő könyv mellé is, minden Könyvmoly örömére!

A Tavasz tündér könyvjelző szára tibeti ezüstből (40% ezüst) készült, narancssárga/sárga/zöld teklagyönggyel. A tündér feje teklagyöngy, a szárnya tibeti ezüst (40% ezüst), a szoknyája akril virág.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

A Tavasz tündér könyvjelző – mint a Zsuzsu Ékszer Webáruházban minden könyvjelző 100 %-os Könyvmoly Mosoly Garanciával rendelkezik!

Tisztítási javaslat: Óvjuk a szennyeződéstől! Szennyeződés esetén langyos, szappanos víz és egy puha kendő segítségével törölgessük tisztára, majd egy papírtörlővel vagy törölközővel teljesen töröljük szárazra. Az akril virág, amely az angyal “szoknyáját” alkotja, a víz hatására átmenetileg elszíneződhet, ám teljes száradás után viszzaáll az eredeti szín.

“Tündér nem csak a mesében él…
Sőt. Nem is ott él. Hanem a valóságban. Bár először talán észre sem veszed, hiszen nincs szárnya és varázspálcája, olyan, mint bárki más. Látszólag. Kora reggel álmosan ébred, munkába siet, végzi a feladatát, bevásárol, otthon mos, főz, takarít. Nem olyan, mint mesebeli társa. Mégis, Tündér. Aki nem szárnyakon röppen, és nem pálcával varázsol. Hanem valami mással. A szívével. Elvarázsol. Teljesen.
Mert Ő valóságos Tündér.”

(Csitáry-Hock Tamás)

Ha az angyalok is érdeklik, ITT megnézheti őket!

Ha szeretne tündérekkel kapcsolatos idézetet olvasni ITT megteheti.

További információk

Szín

piros, narancssárga, sárga, zöld, kék, rószaszín

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tavasz tündér könyvjelző” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.